Oppimani Keskipohjalainen jäsenkorjaus on vanhaa kansanparannusperinnettä, jota kansanparantajat ja jäsenkorjaajat ovat käyttäneet hoitomenetelmänä selkä-, niska- ja jännevaivojen hoidossa. Jäseniä ja kehoa käsitellään hoidossa pehmeästi painelemalla, taivuttamalla ja vetämällä, sekä asiakkaan itse tehdessä liikkeitä ohjatusti.

Joskus kivun syynä voi olla myös lihaskalvojen kireys tai hermopinteet, jolloin hermo pitää vapauttaa.  Monesti kivun aiheuttaja on eri paikassa kuin kipu itse, jolloin hoidossa käsitellään aina koko keho varpaista sormiin. Pyrkimys on saada tasapainotettua keho mahdollisista virheasennoista.

Tähän ei ole oikotietä hoitamalla pelkkää kipupistettä. Kaikki tämä tapahtuu edellä mainituilla toimenpiteillä, eli painelemalla, taivuttamalla ja vetämällä sekä asiakkaan tekemällä itse liikkeitä ohjatusti. 
 
Jäsenkorjaus auttaa mm.

Hartiakipuihin
Huimaukseen
Päänsärkyyn

Migreeniin
Selkäkipuihin
Noidannuoleen
Lonkkakipuun
Iskiasvaivoihin
Polvi- ja nilkkavaivoihin
Häntäluuvaivoihin
Kasvukipuihin
Nuorilla skolioosi
Selän läpi pistävä rintakipu, muistuttaa rytmihäiriötä
Jäätyneet olkapäät
Tenniskyynärpää

Vaivat saattavat helpottua jo yhdestä hoitokerrasta, mutta pidemmälle kerenneet vaivat saattavat tarvita 3-4 käsittelykertaa, jotka olisi hyvä tehdä 4-5 päivän välein.

Hoidon jälkeen saattaa kehossa ilmetä seuraavina päivinä kipua, joka johtuu elimistön paranemisesta. Nostelua ja raskasta fyysistä rasitusta olisi hyvä välttää 2-3 päivää käsittelyn jälkeen.

Jaa tämä sivu